Rezervna kopija podataka ili na engleskom „backup“ je nešto što se treba raditi na svakodnevnoj bazi. Naravno rijetko tko to tako i radi. Razlog? Ne znamo podesiti backup, nemamo vremena za backup, ma što će nam uopće backup, sve imamo na mailu … i još mnogo drugih razloga koji se susreću u praksi. Naravno sve to pada u vodu kada vam disk prestane raditi, netko vam polije tekućinu po računalu pa se isto zadimi i nema više podataka, prijenosno računalo bude ukradeno, ili ono što se najčešće događa – greškom obrišete neki bitan dokument.

U PNP-u koristimo najnovije programe koji svakodnevno rade backup-ove na odvojeni disk ili server. Podatcima u slučaju nezgode možete pristupiti u bilo kojem trenutku, tako da ne morate brinuti o sigurnosti i izgubljenim podatcima.

Što backup čuva?

  • Dokumenti
  • E-mail (računi, postavke, poslani/primljeni mailovi)
  • Slike
  • Datoteke
  • Konfiguracijske postavke
PNP Servis sa preko 30 godina iskustva nudi pouzdana backup rješenja za vaše podatke koristeći najsuvremenije tehnologije koje vas štite od bilo kakvog gubitka podataka. Uz naše profesionalno osoblje možemo Vam u bilo kojem trenutku pomoći da dođete do svojih podataka uz samo jedan klik, a ukoliko je i to previše za Vas možemo napraviti ti i za Vas.

Pošaljite nam e-mail na pnp@pnp.hr ili nas nazovite na broj telefona 021 370 888 kako bi smo pronašli idealnu soluciju za Vaše potrebe.