Tvrtka P.N.P. djeluje na području informatike već 20 godina. P.N.P. je bio i ostao prvenstveno stručna firma koja nudi primjerena tehnička rješenja u skladu s definiranim potrebama naših stranaka.

Već dugi niz godina veliki dio našeg poslovanja usmjeren je upravo na izradu i osposobljavanje malih i velikih intranet mreža. Prepustite našem dugogodišnjem iskustvu da za Vas odabere najpovoljnije rješenje: od nabavke opreme do kompletne instalacije, podešavanja i održavanja.

LOKALNE MREŽE - INTRANET

Lokalnu mreža tj. intranet čine računala unutar npr. jedne tvrtke. Ona omogućuje komunikaciju među računalima (razmjenu datoteka, korištenje baze podataka, printanje na zajedničkom printeru itd.) ali i komunikaciju među korisnicima. Primjer takve jedne mreže koju smo napravili je mreža Gradske knjižnice.

Na jednom računalu (serveru) nalaze se svi podaci o članovima, posuđenim naslovima, stanju na policama a putem mreže svi se podaci dijele na nekoliko radnih mjesta.

Svako radno mjesto na svom monitoru vidi zapravo podatke koji se nalaze na nekom, fizički udaljenom računalu. Za neprekidno i besprijekorno funkcioniranje ovakvog sustava bezuvjetno je nužna kvalitetna i stabilna mreža, a za čiju je realizaciju je potrebno znanje i dugogodišnje iskustvo. Obratite nam se s povjerenjem!!!

INTERNET

Za spajanje Vaše lokalne mreže na globalnu mrežu nudimo sva, na tržištu trenutno dostupna rješenja, od skupljih i brzih do prilično jeftinih ali i sporijih.