Mnogi pamte P.N.P. još iz vremena kada smo bili jedini servis računala na ovome području. Tradiciju kvalitetnog i pouzdanog servisa nastavljamo i danas sa mnogostruko proširenom ponudom.

P.N.P. servis nudi:

- održavanje i servisiranje računala i računalnih komponenti (u garantnom roku i van njega)
- servisiranje notebook računala
- servisiranje i održavanje servera
- rješavanje softverskih problema
- izradu, montažu i održavanje lokalnih mrežnih sustava
- gotova rješenja za spajanje mreža i korisnika na internet (satelitom, zakupljenim vodom, modemom...)
- sustave za video nadzor putem računala (od jednostavnih i jeftinih do sofisticiranih i naprednih rješenja)

Posebno smo ponosni na naš PC lab koji smo uspostavili u sklopu našeg servisa, a unutar kojega kombiniramo sve zastupljenije komponente na tržištu kako bi došli do najpouzdanije kombinacije sa prihvatljivom cijenom. Čisto iz profesionalne znatiželje kroz naš lab prođe gotovo svaka hardverska komponenta koja se nađe na tržištu, a rezultat koji izađe iz našeg testiranja za nas je jedino mjerilo kvalitete testirane komponente. Upravo zato i ne padamo pod utjecaj raznih komjuterskih časopisa koji prečesto kvalitetu proizvoda ocjenjuju neobjektivno, već sami znamo procijeniti što vrijedi a što ne!
Kao ovlašteni proizvođači MSI konfiguracija (MSI authorized assembler od 2001.) u stalnom smo kontaktu sa stručnjacima iz MSI-ja te njihovim europskim distributerima, koji nam često iskažu svoje povjerenje tim što nam proizvod pošalju na testiranje prije nego se pojavi na policama ostalih dućana.